Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fruity Pie
Diary ~~ Mustache ~~ Friends ~~ Family



Peringatan:
Friday, 17 June 2011 | 0 comments
Kepade remaje2 nie jauhkan lah diri mu dari zinah...korang tau x budk 14 taun dah 7 kali gugurkan ank..Korang tau x mcm mne kowng buat bende kotor nie korng buat bende kotor nie sbb nafsu...Nie remaje lgi cium sane cium sini kowng tau x kowng dpt apew dpt dose tau...Sebelum buat 2 pikir...Ade ok gunelah sebaik mungkin...Kowng x takut dose kew!!!Care2 nak jaoh dari berzinah kene bnyk solat n  istigfar bnyk2...Kowng tau x berzinah dah lah 1 dosa besar lepas 2  buang ank lgi dah ade 1 dose besar yng  kowng dah wat buat...Allah dah beri kitew peluang untuk bertaubat...Klau allah zalim mesti die x bgi kowng mase untuk bertaubat lahir jew ank luar nikah orng yng lahir kan baby 2 mati lepas ade owng lain baru lahirkan baby luar nikah terus mati lame2 bnyklah penghuni nerake betul x 2 jew lah nasihat sye untuk kali nie bye~ ingt ape yng syew pesan(!)




Older Post | Newer Post